Venray brauciens ar 4 medaļām

Ik gadējā braucienā uz Nīderlandes pilsētu Venray, mūsu komanda ieguva 4 medaļas. Šī gada kluba reitinga līderis Emīls Gerkens ieguva zelta medaļu svara kategorijā līdz 46kg. Andris Adamovičs nocīnijies 6 cīņas un no tām 5 uzvarot ieguva 3.vietu svara kategorijā līdz 27kg.  Kristiāna Babija parādot stipru raksturu pret savām sāncensēm svara kategorijā līdz 40kg ieguva 3.vietu. Dinija Aija Miķelsone svara kategorijā līdz 32kg arī bronzas medaļa.

Sveicam medaļniekus, kā arī visus mūsu kluba dalībniekus šajās sacensībās. Katra uzvara un zaudējums mums dod lielu pieredzi un ļauj izvirzīt mums jaunus mērķus. Cītīgs darbs treniņos nesīs panākumus sacensībās.

Atpakaļ ceļā uz Rīgu, KYODAI klubs atpūtās atrakciju parkā “MOVIE PARK”, kas ir slavens ar savām animācijas un filmu varoņu atrakcijām. Pavadot 5 stundas šajā parkā, visiem paliks labas atmiņas par vienu no labākajiem kluba pasākumiem.

Džudo klubs “KYODAI” saka lielu paldies par atbalstu Aijai Kalniņai un Igoram Smoļaram, kas palīdzēja noorganizēt šo braucienu.