IZAICINĀJUMS VECĀKIEM!!!

Ar lielu uzmanību aicinām izlasīt šo rakstu mūsu kluba vecākus!!! Lai visiem būtu iespēja sportot, KYODAI nāk klajā ar īpašu piedāvājumu tieši Jums!

Kā Jums jau zināms, mūsu galvenais dojo (džudo zāle) atrodas P.Lejiņa ielā 12 (Ziemeļvalstu ģimnāzijā). Šīs skolas administrācija un vadība ir ļoti laipna un pretimnākoša un vienmēr atbalsta mūsu kluba idejas. Pagājušajā sezonā mēs svētdienās ar kluba sportistu tētiem un brāļiem spēlējām minifutbolu. Šajā sezonā mēs šo nodarbi neesam aizmirsuši, bet sportisko aktivitāšu klāstu esam papildinājuši arī ar florbola spēlēšanu. Tie tēti, kuri domā, ka tas ir grūti, maldās: ņemam nūju un dzenājam bumbiņu; kad vairs nav spēka paskriet, padzeramies ūdeni un – aiziet tālāk pakaļ bumbiņai! Mēs neesam profi, tāpēc šeit viss ir atļauts. Tas pats attiecas arī uz minifutbolu. Treniņu laiki jāskatās mūsu kluba kalendārā.

Ko darīt mammām un māsām?

KYODAI ir izveidojušās labas attiecības ar sporta klubu ATLĒTIKA. Viņi ne tikai atbalstīja mūsu starptautisko turnīru, kas notika maijā, bet aicina Jūs cīnīties pret slinkumu, sportojot viņu klubā.

Tātad speciāls piedāvājums: tie, kuru bērni apmeklē džudo treniņus KYODAI klubā, saņem -20% atlaidi jebkuram abonementam sporta klubā ATLĒTIKA (šo atlaidi var izmantot arī tēti un brāļi). Klubā ATLĒTIKA Jums ir iespēja ne tikai trenēties trenažieru zālē, bet apmeklēt arī tematiskās nodarbības ar jebkuru slodzes intensitāti.

Šis ir oficiāls izaicinājums Jums no mums, bērniem, un KYODAI!