MĒNEŠA DŽUDISTS – RŪDOLFS SŪNA

Šobrīd mūsu mājas lapas veidotājs ir aktīvs un zīmē jaunu mājas lapas izskatu un jaunas sadaļas. No šī gada septembrim tiks izveidota jauna sadaļa – MĒNEŠA JUDOKA (kuri nezin, tad JUDOKA nozīmē džudists no angļu val.).

Mēneša Judoka – tas būs jauns stimuliņš, jauna motivācija bērniem treniņos, skolā, mājās, sacensībās būt labākiem, pieklājīgākiem, kārtīgākiem, disciplinētākiem. Audzēkņi zin, ka treneri ir visur, mēs bieži sastopamies skolās, veikalos un citās vietās, tāpēc mēs vērojam, vai mūsu treniņu iemācītais ir tikai treniņa laikā vai arī ārpus treniņiem. Tiks skatīts treniņu, kluba pasākumu un sacensību apmeklējums. Apbalvojums 35.reitinga punkti un sezonas beigās tiek nominēts uz “Sezonas Judokas” titulu.

Līdz katra mēneša 10.datumam tiks paziņots iepriekšējā mēneša džudists.

Septembra “Mēneša JUDOKA” ir… G1 džudists – Rūdolfs Sūna!!! Rūdolfs treniņos ir ļoti aktīvs un vienmēr grib pēc treniņa ar kādu cīnīties. Ja treniņš beidzies un nebija nevienas cīņas, tad viņš aicina kādu no treneriem pacīnīties. Samuraja Džeka 1.posmā savā vecumā (2006.g.) viņš ieguva viss vairāk punktus. Ienākot džudo zālē Rūdolfs vienmēr paklanās (REI) un aizrāda tiem kuri ir aizmirsuši to izdarīt. Lielākais pagaidām mīnus Rūdolfam – nemāk pareizi sasiet jostu.