ZIEMASSVĒTKU EGLĪTE

KYODAI krāšņi nosvin Ziemassvētkus

Pie svētku eglītes sestdien pulcējās plašā un draudzīgā džudo kluba KYODAI saime, lai atskatītos un izvērtētu 2013.gadā paveikto.

Šogad ievērojami audzis kluba dalībnieku skaits, un ir liels prieks, ka jau ap 170 bērnu neatlaidīgi un ar lielu cīņasgribu azotē soļo pa džudo ceļu. Treneris Gatis informēja, ka šajā gadā mūsu sportisti ir izcīnījuši daudz skaitu uzvaru un godalgotu vietu sacensībās gan Latvijā, gan ārvalstīs. Mums ir četri Latvijas čempioni – Sintija Alksnīte, Una Dolgiļeviča, Dāvis Dūda un Aigars Mīlenbergs, bet pavisam kopā mūsu džudisti ieguvuši 126 medaļas (43 zelta, 43 sudraba un 40 bronzas), kas ir par 26 vairāk nekā gadu iepriekš.

Katros Ziemassvētkus kluba komanda savus līdzjutējus, draugus un atbalstītājus priecē ar jaukiem priekšnesumiem. Šoreiz bērni bija iestudējuši īpašu „džudo pasaku”, protams, ar laimīgām beigām. Tās laikā vecāki varēja vērot īsu džudo treniņu un metienu paraugdemonstrējumus. Galvenajās lomās – Ričards, Amēlija, Gustavs un Normunds, kuru kopīgiem spēkiem izdevās no liela palaidņa pāraudzināt par labu džudistu. Pēc tam visi pasākuma dalībnieki piedalījās komandu veiklības spēlē, un tad jau tika sagaidīts arī svētku īpašais viesis – Ziemassvētku vecītis, ar kura palīdzību visi tika pie skaistām dāvanām: košām cepurēm, sporta maisiņiem un maza kārumiņa. Dāvanas par kluba atbalstīšanu saņēma arī Aija Kalniņa, Dmitrijs Namavīrs, Ceru ģimene, Andis Līkansis un Ieva Peņķe.

Lielu paldies treneriem un viņu ģimenēm teica arī vecāki, dāvājot arī īpašas konfektes ar kluba logo. Protams, neiztika arī bez gardā KYODAI kliņģera.

Nākamajā gadā mūs sagaida daudz nozīmīgu notikumu, svarīgu starptautisku sacensību, jau trešais kluba rīkotais džudo turnīrs Rīgā, vasaras nometnes, tādēļ vēlam visiem labi atpūsties, uzkrāt spēkus, lai janvārī ar lielu sparu turpinātu iet džudo ceļu! Priecīgus Ziemassvētkus un laimīgu Jauno gadu!