KYODAI DŽUDIŅŠ – VISLABĀKAIS TALISMANS LATVIJĀ!

Rīgas svētku ietvaros svētdien notika jau piektais Lielo leļļu un talismanu gājiens, kurā pirmo reizi piedalījās arī džudo kluba KYODAI simbols – kaķis Džudiņš. Vispirms vairāk nekā 20 dažādu uzņēmumu un pašvaldību organizāciju talismani pulcējās Vērmanes dārzā, kur tikās ar bērniem un iepazinās viens ar otru uz svētku skatuves. Lai gan sākumā Džudiņš šķita mazliet nedrošs, jau svinīgajā gājienā uz Esplanādi mūsu sportiskais kaķis kopā ar atbalstītāju komandu izvirzījās priekšgalā un ikvienam interesentam lika saprast, ka džudo ir aizraujošs sports un mūsu klubs – vienots un draudzīgs.
Esplanādē visas lielās lelles Rīgas Bebra vadībā mācījās dejot īpašo Rīgas deju, bet pēc tam pakavējušies un nofotografējušies ar sanākušajiem skatītājiem cauri Vecrīgai devās uz 11.Novembra krastmalu. Jāteic, ka KYODAI komanda bija visatraktīvākā un ar mums spēkiem mēroties varēja vien Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra talismans LeNeSons un jautrais Tarzāns no Siguldas.
Daugavas malā sākās Lielo leļļu un talismanu svētku svarīgākā daļa – balsošana par pašu labāko. KYODAI stends un Džudiņš piesaistīja visvairāk skatītāju, jo redzēt džudo paraugdemonstrējumus brīvā dabā iespējams ļoti reti. Paldies Andim, Andrejam, Andrim, Gustavam L., Kristapam, Krišjānim, Paulai, Ralfam B., Renāram, Ričardam un Rūdim par priekšnesumiem! Skatītāji tos novērtēja, un uzlīmes uz Džudiņa stenda krājās viena pēc otras. Tomēr cīņa par uzvaru izrādījās visai grūta, jo galvenais konkurents mūsu pelēkajam minkam bija pašpārliecinātais Rīgas Bebrs. Tomēr šķietami bezcerīgā situācijā KYODAI atkal pierādīja, ka ir komanda un nepadevās. Aleksandra, Edgara, Elizabetes, Emīla, Iļgama, Kristiānas, Kristofera, Robertas, Sintijas, Unas un daudzu vecāku atbalsts bija neatsverams, un mūsu Džudiņš tika sumināts kā Latvijas Gada talismans 2014!!! Liels paldies visiem par atbalstu un jo īpaši – Robertam, kurš uzņēmās pašu svarīgāko pienākumu: būt par Džudiņu!

 

BILDES – https://www.facebook.com/media/set/?set=a.774921212548984.1073741829.244449472262830&type=1