AIGARS – PIECKĀRTĒJAIS LATVIJAS ČEMPIONS

Lc2014_90

 

2.novembrī Daugavas sporta namā notika starptautiskais džudo turnīrs „Latvian Open 2014”, kas pulcēja 86 sportistus no Latvijas, Igaunijas, Lietuvas, Baltkrievijas un Azerbaidžānas.

No mūsu kluba sacensībās piedalījās pieci džudisti. Šajā turnīrā uzvarēja un savā kategorijā čempiona titulu piekto reizi aizstāvēja mūsu kluba treneris un Latvijas izlases dalībnieks Aigars Mīlenbergs (-90kg). Aigars apakšgrupā uzvarēja divas cīņas un finālā 10 sekunžu laikā ar skaistu metienu noslēdza sacensības.

Labas cīņas demonstrēja Normunds Oskars Zakulis (-66kg) un Dāvis Dūda (-81kg). Normunds, debitējot pieaugušo sacensībās, apliecināja vīrišķību un vēlmi uzvarēt. Divas uzvaras, viens zaudējums, un 7.vieta. Savukārt Dāvis pēc divām uzvarētām cīņām pusfinālā piekāpās Matīsam Stasjunam, kurš pēc tam kļuva par čempionu šajā svara kategorijā. Cīņā par 3.vietu spraigā cīņa Dāvis tikai 20 sekundes pirms cīņas beigām zaudēja pieredzējušajam cīkstonim Denisam Aņišenko.

Vēl mūsu klubu pārstāvēja Džeisons Smoļars (-90kg), kurš aizvadīja neveiksmīgas cīņas, pieļaujot rupjas kļūdas, un ar vienu uzvaru palika septītais. Dāmu konkurencē Dinija Aija Miķelsone (-52kg) divas cīņas zaudēja.