“KYODAI” DUBULTIE ZIEMASSVĒTKI

Satikties visiem kopā gada nogalē, lai svinētu svētkus un atskatītos uz paveikto, ir viena no jaukākajām džudo kluba tradīcijām. Šogad pie svētku egles „KYODAI” saime pulcējās divas reizes – pirmie īpašo džudo Ziemassvētku vecīti satika jaunākie kluba sportisti no Zolitūdes pirmsskolas, Babītes pirmsskolas, privātā bērnudārza „Vinnijs” un Ziemeļvalstu ģimnāzijas jaunākās treniņu grupas, savukārt vakarpusē – jau vecākie džudisti no Ziemeļvalstu ģimnāzijas un „Vinnija” sākumskolas.

Gan mazie, gan lielie sportisti aizvadīja kopēju svētku treniņu mūsu kluba talismana – kaķa Džudiņa vadībā un ar lielu interesi un sajūsmu vēroja paraugdemonstrējumus, ko sniedza Andis Dolgiļevičs, Ričards Umbraško, Una Dolgiļeviča, Elizabete Gapone, Dāvis Dūda un Džeisons Smoļars. Treneris Gatis, apkopojot gada laikā paveikto, uzsvēra, ka pieaudzis izcīnīto medaļu skaits: ja pirms trīs gadiem tās bija 100 medaļas, tad šogad 28 sacensībās iegūtas 176 godalgas. Ievērības cienīgs ir arī fakts, ka maijā rīkotais „International Kyodai Judo Tournament” ir kļuvis par skaitliski lielāko bērnu un jauniešu džudo turnīru Latvijā.

Lielu paldies treneriem Gatim, Aigaram, Vilnim un Laurai par ieguldīto darbu teica vecāki, dāvinot īpašas džudo jostas, darinātas no konfektēm, un sertifikātus ar spilgtākajām treneru rakstura īpašībām pēc bērnu domām. Savukārt kluba vadība sveica „KYODAI” draugus un atbalstītājus, kas sniedz nenovērtējamu palīdzību ārzemju braucienu, sacensību un ikdienas pasākumu organizēšanā, kā arī zāles remontā un labiekārtošanā. Kluba lielo paldies un dāvanas saņēma Aija Kalniņa, Ieva Peņķe, Sandris Paplavskis, Alfrēds Brics, Dmitrijs Namavīrs, Andis Līkansis, Evija un Olavs Ceri.

Un tad jau bija klāt arī pats gaidītākais viesis – džudo Ziemassvētku vecītis, kurš ieradās bez tradicionālās žagaru buntes, bet ar jaukām dāvanām visiem mazajiem un lielajiem sportistiem, kas tika izdalītas dzejoļu un dziesmu pavadījumā. Pasākumu noslēgumā visi mielojās ar tradicionālo „KYODAI” svētku kliņģeri un solījās nākamajā gadā trenēties vēl cītīgāk.

Bildes no pasākuma variet aplūkot facebook sociālajā tīklā:

Rīta daļa – https://www.facebook.com/media/set/?set=a.841536195887485.1073741830.244449472262830&type=1

Vakara daļa – https://www.facebook.com/media/set/?set=a.841545382553233.1073741831.244449472262830&type=1