SVINAM PASAULES DŽUDO DIENU – MŪSU SPĒKS IR VIENOTĪBA!

 

Jau piekto gadu miljoniem džudo draugu visos kontinentos 28.oktobrī atzīmē Pasaules džudo dienu, gan godinot šī sporta veida “tēvu” Džigoro Kano viņa dzimšanas dienā, gan ar dažādiem pasākumiem cenšoties popularizēt un iepazīstināt aizvien vairāk cilvēku ar džudo. “KYODAI” saimei ir liels gods būt kopā ar plašo džudo kopienu, ne tikai tādēļ, ka mēs esam vienīgie Latvijā, kas šos svētkus svin kopš to iedibināšanas. “UNITY – VIENOTĪBA”, kas ir šā gada džudo dienas devīze, mūsu klubā vienmēr ir bijusi ļoti nozīmīga un augstu vērtēta.

Trešdienas vakarā mazāki un lielāki džudisti, viņu mammas, tēti, brāļi un māsas pulcējās uz kopēju svētku treniņu, ko šoreiz vadīja treneris Vilnis. Pēc iesildīšanās savus spēkus īpašajā džudo spēlē – “cīņās par astīti” – varēja izmēģināt vecāki, apliecinot, ka ir gana veikli, atraktīvi un azartā neatpaliek no savām atvasēm. Uzvarētāju komandai balvās – kluba T-krekli.

Par jauku svētku noslēgumu izvērtusies īpašās džudo kūkas baudīšana, un šogad to bija pat veselas divas! Paldies “Z komandai” (Zuģicku ģimenei) un Evijai par kārumu sagādāšanu! Uz tikšanos nākamajā Pasaules džudo dienā!