“KYODAI” NEVEICAS KOMANDU SACENSĪBĀS JŪRMALĀ. 4.VIETA PRIEKU NERADA

Bez izcīnītām godalgām, ar rūgtu, bet vērtīgu pieredzi no savām pirmajām komandu sacensībām, kas svētdien norisinājās Jūrmalā, atgriezušies “KYODAI” U11 vecuma grupas puiši Rūdis Janovs (-29kg), Krišjānis Cers (-32kg), Vladimirs Seļezņovs (-35kg), Iļgams Jusifovs (-38kg), Renārs Raubens (-42kg), Roberts Vanags (-46kg) un Leifs Jirgensons (+46kg).

Vispirms mūsu sportistiem pretim stājās Jelgavas BJSS džudisti, un, lai gan veiksme bija pārmaiņus gan vienas, gan otras komandas pusē, rezultātā ar 4:3 pārāki bija jelgavnieki (mūsu komandā uzvarētas cīņas Rūdim, Vladimiram un Leifam).

Pēc tam “KYODAI” komanda tikās ar turnīra saimniekiem – Jūrmalas komandu, kurā startēja spēcīgās V.Zeļonija sporta skolas džudisti, un piedzīvoja zaudējumu ar 2:5 (savas cīņas uzvarēja tikai Rūdis un Krišjānis).

Diemžēl arī trešajā cīņā pārāki bija pretinieki, V.Zeļonija SS 1.komanda, un mums zaudējums, kaut minimāls, – 3:4 (pretiniekus šoreiz pārspēja Vladimirs, Roberts un Leifs).

Vai pie neveiksmes vainojama dubultā atbildība, ko uzliek komandu cīņas, pieredzes vai tehnikas trūkums (vairākas cīņas mūsu sportisti tomēr zaudēja, pirms tam esot vadībā), jāvērtē trenerim kopā ar puišiem, lai nākamie starti mums būtu veiksmīgāki.