KYODAI SVIN ZIEMASSVĒTKUS

Pie savas krāšņās svētku egles šodien tikās džudo kluba “KYODAI” jaunākie sportisti, lai sportiskā un aizraujošā atmosfērā kopā ar vecākiem, brāļiem un māsām kopā svinētu Ziemassvētkus.

Vispirms mazie džudisti kopā ar kluba talismanu – veiklo kaķi Džudiņu – iesildījās, kā arī aizvadīja divas cīņas uz celīšiem, lai parādītu vecākiem, ka treniņos bijuši vērīgi un cītīgi.

Pēc tam visus klātesošos ar džudo tehnikas paraugdemonstrējumiem “Džudo evolūcija” priecēja mūsu kluba vecākie sportisti, kas ļāvās arī pašlaik populārajam “mannequin challenge”. Mazie savu lielo kolēģu priekšnesumu vēroja ar aizturētu elpu un sajūsmas saucieniem.

Tā kā svētku treniņš apliecināja, ka visi ikdienā ir cītīgi pilnveidojuši savas prasmes un ir pelnījuši dāvanas, tika sagaidīts arī Ziemassvētku vecītis. Džudo kluba rūķi katram bija sarūpējuši košas cepures ar “KYODAI” logo, atspirdzinošus dzērienus, uzlīmi un atstarotāju, kas būs ļoti noderīgs šajā tumšajā laikā.

Lielu paldies treneriem par ieguldīto darbu, bērniem veltīto laiku un uzmanību teica vecāki. Pasākuma noslēgumā visi varēja nobaudīt arī gardo svētku kliņģeri.

Džudo klubs “KYODAI” sveic visus džudistus un viņu vecākus Ziemassvētkos, vēlot sirsnību un saticību! Brīvdienās sportistiem atpūsties un uzkrāt spēkus, lai Jaunajā gadā varētu ar lielu sparu turpināt treniņus!