PIRMO REIZI PASNIEGTAS KYODAI GADA BALVAS

Džudo klubs “KYODAI” katras sezonas beigās tiekas svētku pasākumā, lai sveiktu labākos džudistus, izvērtētu paveikto un pateiktos saviem atbalstītājiem, un šā gada pasākums “KYODAI Gada balva 2016” bija īpaši krāšņs un daudz neatpalika no kinobalvas “Oskars” pasniegšanas ceremonijas. Prieks, ka vairums pasākuma apmeklētāju bija centušies ievērot arī noteikto “dreskodu” – laima zaļo krāsu.

Vērtējot kluba sportistu sniegumu gada laikā, treneris Gatis Mīlenbergs pauda prieku par savu audzēkņu panākumiem. Ar katru gadu pieaug mūsu sportistu izcīnīto medaļu skaits, un jau tiek jokots, ka iebraukšanai Polijā un Lietuvā mums turpmāk tiks prasītas vīzas – vairākos turnīros gūtas tik pārliecinošas uzvaras, ka pat visiem mūsējiem uz pjedestāla vietas nepietiek. 2016.gadā kopīgiem spēkiem, piedaloties 31 turnīrā, mūsu sportisti izcīnīja tieši 100 zelta, 55 sudraba un 98 bronzas godalgas. Lai šo rezultātu – 253 medaļas – pārspētu, nākamajā gadā būs vajadzīgs dubulstpēks!

Visvairāk vakara viesi gaidīja uzvarētāju paziņošanu 15 nominācijās, ar skaļiem aplausiem sveicot visus titulu ieguvējus. Gaidītākā pašu sportistu vidū noteikti bija nominācija “Gada džudists”, jo, lai iegūtu šo titulu, bija jāiegulda tiešām smags darbs visas sezonas garumā. Turklāt intriga par uzvarētāju vai to, kurš kāps uz virtuālā goda pjedestāla, saglabājās līdz pat pēdējām sacensībām Alūksnē. Sveicam mūsu 2016.gada labākos sportistus: Elizabeti Leizāni (U8), Tomasu Manfeldu (U10), Krišjāni Ceru (U12), Andi Dolgiļeviču (U16), Unu Dolgiļeviču (meitenes). Krišjānim šis ir jau piektais uzvarētāja tituls pēc kārtas, Andim ceturtais, Tomasam trešais, arī Una reitingā uzvarējusi trīs reizes.

Katru mēnesi, izvērtējot sportistu sniegumu sacensībās, atdevi, disciplīnu un attieksmi treniņos, tiek izvēlēts “Mēneša džudists”. Gada beigās no visiem tie, kuriem bijis gods būt par labākajiem, klātesošie sportisti balsojot izvēlas “Gada skatītāju simpātiju”. Šogad ar pārliecinošu balsu vairākumu uzvarēja Anna Gulīte.

Pirmo reizi mūsu kluba vēsturē notika arī konkurss par labāko mūsu džudistu “ippon”, kurā piedalījās 20 pretendentu. Stingra starptautiska žūrija izvēlējās labāko, un par to tika atzīts Ralfa Kārļa Manfelda veikums. Desmit labākos “ippon” visi varēja vērot arī uz lielā ekrāna pasākuma laikā.

Svētku dāvanas saņēma ne tikai visi sportisti, bet arī džiu-džitsu un “Lady fitness” treniņu apmeklētāji. Treneris lielu paldies teica arī visiem atbalstītājiem, bez kuru palīdzības nevarētu tik veiksmīgi darboties un sasniegt iecerēto.

Savas nominācijas bija izvirzījuši arī vecāki, sveicot visus trenerus – Gati, Aigaru, Lauru, Vilni, Džeisonu, Jeļenu un Andi, – un pasakoties par ieguldīto darbu!

GADA BALVA 2016 NOMINĀCIJAS:

GADA KYODAI DŽUDISTS 2016 U8

1.Elizabete Leizāne 2.Lauma Loreta Cera 3.Lauris Lapsa

GADA KYODAI DŽUDISTS 2016 U10

1.Tomass Manfelds 2.Markuss Zuģickis  3.Ņikita Afanasjevs

GADA KYODAI DŽUDISTS 2016 U12

1.Krišjānis Cers 2.Renārs Raubens 3.Rūdis Janovs

GADA KYODAI DŽUDISTS 2016 U16

1.Andis Dolgiļevičs  2.Andris Adamovičs  3.Kristaps Brics

GADA KYODAI DŽUDISTE 2016

1.Una Dolgiļeviča  2.Kristiāna Babija 3.Anna Gulīte

GADA KYODAI SVARA KATEGORIJA 2016

Aigars Mīlenbergs, Džeisons Smoļars, Dāvis Dūda, Emīls Gerkens (-90kg)

GADA KYODAI DŽIU-DŽITSU 2016

Māris Gobiņš

GADA KYODAI LADY FITNESS 2016

Anna Veinberga

GADA KYODAI ĢIMENE 2016

Ceru ģimene

GADA KYODAI BRĀĻI 2016

Matīss un Markuss Pomaskovi

GADA KYODAI ATBALSTĪTĀJI 2016

Andis Līkansis, Ieva Peņķe, Dace Manfelde, Evija Cera, Sofja Guzavina, Uldis Klaperis, Aivars Janovskis

GADA KYODAI LIELATBALSTĪTĀJI 2016

Gunards Pomaskovs, Inga Ābele Miglāne un Gatis Ābele, Olavs Cers, Dmitrijs Namavīrs

GADA KYODAI STARPTAUTISKAIS DRAUGS 2016

Džudo klubs “Lemur” (Polija, Varšava)

GADA KYODAI SKATĪTĀJU SIMPĀTIJA 2016

Anna Gulīte