JAUNS GADS – JAUNS KONKURSS “MĒNEŠA IPPON”

Džudo klubs “KYODAI”, sākot no janvāra, aicina savus sportistus un viņu līdzjutējus piedalīties jaunā konkursā. Katru mēnesi, izvērtējot iesūtītos video, tiks noteikts labākais, tehniski pareizi izpildītais metiens, kurš novērtēts ar augstāko atzīmi – “ippon”. To, kurš kļūs par mēneša uzvarētāju un saņems 50 reitinga punktu, noteiks kluba treneri, savukārt gada beigās no 12 labākajiem vienu – “gada ippon” – izvēlēsies starptautiska žūrija. Vērtējot pretendentus, tiks ņemts vērā izpildītā metiena ātrums, ieguldītais spēks un cīņas momenta kontrole.

Lai piedalītos konkursā, nofilmētais video no iepriekšējā mēneša sacensībām līdz nākamā mēneša 5.datumam jānosūta uz e-pastu [email protected]; labākais “ippon” tiks publicēts kluba mājas lapā un Facebook kontā, kā arī youtube.com kanālā “KYODAI JUDO CLUB Official”. Ierobežojumu, cik viena sportista video drīkst iesūtīt, nav, taču “ippon” jābūt piešķirtam par dažādiem metieniem.

Vēlam visiem veiksmi un daudz skaistu uzvaru! Un gaidīsim jūsu video! Pirmās sacensības jau šajā nedēļas nogalē – Latvijas meistarsacīkstes U18 un Latvijas čempionāts, bet nedēļu vēlāk – “Jaungada džudo turnīrs 2017” Carnikavā.