“KYODAI” PIKNIKS PLUDMALĒ UZ PLEDIEM UN SACENSĪBAS MAZAJIEM DŽUDISTIEM!!!

Aicinām visus “KYODAI” sportistus un viņu ģimenes kopā sagaidīt vasaru un pavadīt jauki laiku piknikā – 3.jūnijā no pulksten 15.30 atpūtas centrā “Jaunmārtiņi”. Mūsu rīcībā būs pludmale pie ezera (peldēšanās tikai stingrā vecāku uzraudzībā!!!), futbola un volejbola laukums (ņemiet līdzi bumbas, badmintonu, spīdmintonu u.c. aktīvai atpūtai noderīgas lietas), grils (ogles un iesmi jāņem pašiem!). Katram jāparūpējas arī par ērtu sēdvietu (pledi, segas, saliekamie krēsli…) un “groziņu”.

Piknikam pieteikties un dalības maksu (2 eiro no personas) samaksāt trenerim Gatim līdz 1.jūnijam!

Savukārt 4.jūnijā mūsu kluba jaunākie dalībnieki no Zolitūdes pirmsskolas, Babītes PII un bērnudārza “Vinnijs” ir aicināti uz sezonas noslēguma sacensībām. Mazie džudisti mērosies spēkiem sumo cīņā un cīņā par bumbu. Piedalīšanās sacensībās – bez maksas, pieteikties pie sava trenera vai e-pastā [email protected] līdz 1.jūnijam. Sacensību vieta: Ziemeļvalstu ģimnāzija, P.Lejiņa iela 12, reģistrācija 4.jūnijā no 9.00-9.15, sacensību sākums 9.30.

*Viesu nams “Jaunmārtiņi”atrodas pie Rīgas apvedceļa ( A-5)starp Jelgavas (A-8) un Liepājas (A-9) šoseju, mājaslapa www.jaunmartini.lv.