CIEMIŅŠ PIE KYODAI

Rudens skolēnu brīvlaikā mūsu vecākā grupa (FF) piedalījās LDF rīkotajā treniņnometnē. Nometnes svarīgākais eksperts bija Aleksejs Budolins no Igaunijas. Aleksejs pašlaik ir Šveices izlases treneris, bet pirms trenera karjeras viņam bija lieliska sportista karjera.

Izmantojot iespēju un labu draudzību ar Alekseju, treneris Gatis uzaicināja viņu ciemos pie KYODAI. Aleksejs pusotras stundas laikā ar kluba audzēkņiem dalījās pieredzē ar savu olimpisko stāstu, kā arī iedvesmoja mūsu kluba audzēkņus izvirzīt sev augstākos mērķus un cīnīties pret visa veida šķēršļiem, kas liedz tos sasniegt. 

Uz tikšanos bija ieradušies kluba cītīgākie džudisti no FF un G3 grupām. Visi uzdeva interesantus jautājumus un nofotogrāfējās ar Alekseju Budolinu.

“Šī ir eksluzīva iespēja tikties ar īstiem, titulētiem sportistiem un saņemt padomus, lai veidotu savu džudo karjeru.  Tie, kas bija un ieklausījās, ir lieli ieguvēji,” saka treneris Gatis.

Sarunas beigās Aleksejs saņēma piemiņas KYODAI dāvanu un apsolīja nākamajā gadā novadīt mums treniņu, kā arī uzaicināja uz treniņnometni Šveicē.

ALEKSEI BUDOLIN (Aleksei Budõlin)

Olimpiskās spēles – bronzas medaļa (Sidneja, 2000)

Pasaules čempionāts – sudraba un bronzas medaļas

Eiropas čempionāts – 1 zelta, 2 sudraba, 2 bronzas medaļas

Pasaules kausi, Gand Prix, Eiropas kausi – 9 zelta, 4 sudraba, 7 bronzas medaļas