JAUTRI AIZVADĪTS KYODAI “ZIEMASSVĒTKU PASAULES DŽUDO ČEMPIONĀTS”

Jaukā un sportiskā atmosfērā džudo kluba “KYODAI” jaunākie, cīņasspara pilnie sportisti aizvadīja šā gada pēdējo treniņu. Uz viena tatami šoreiz pulcējās mūsu filiāļu – Ziemeļvalstu ģimnāzijas, Zolitūdes pirmsskolas, Babītes PII un privātā bērnudārza “Vinnijs” audzēkņi kopā ar saviem treneriem Gati, Lauru, Džeisonu un Jeļenu.

Pēc sasveicināšanās ar mūsu kluba pašu slavenāko džudistu – sportisko kaķi Džudiņu mazajiem un viņu vecākiem bija iespēja noskatīties divu vecāko grupu – FF un G3 – pārstāvju sagatavotos paraugdemonstrējumus. Gan metienus, ko veica pieredzējušie Dāvis, Emīls, Paula, Una, Ralfs un Andis, gan akrobātiskos “trikus” Annas, Krišjāņa, Ņikitas, Iļgama un divu Markusu izpildījumā klātesošie uzņēma ar lielām ovācijām un aplausiem. Pēc tam arī jaunākie biedri varēja nodemonstrēt vecākiem treniņos apgūto, jo Džudiņa vadībā notika gan iesildīšanās ar akrobātikas elementiem, gan pats galvenais – “Ziemassvētku pasaules čempionāts”, kurā mazie censoņi meta izaicinājumu vecākiem biedriem. Neviens vien pēc tam uz tribīnēm nāca slapju pieri un ar lepnumu paziņoja, ka “visus uzvarēju”.

Cīņu gaisotnē, gluži nemanot, ciemos pie džudistiem ieradās Ziemassvētku vecītis ar dāvanām. Daudzi bērni apliecināja, ka ir ne tikai visu gadu labi trenējušies, bet arī cītīgi gatavojušies svētkiem un iemācījušies skaitus dzejoļus. Vakara noslēgumā visi cienājās ar gardu kliņģeri, un tie, kuriem vēl pietika spēka, izkūleņojās pa tatami. Visi mazie sportisti tika arī pie īpašas “KYODAI” dāvanas – muguras uzšuves ar savu uzvārdu kluba koši zaļajā krāsā.

Džudo klubs “KYODAI” novēl visiem saviem audzēkņiem un viņu ģimenēm priecīgus un gaišus Ziemassvētkus, laimīgu Jauno gadu un daudz spēka un izturības treniņos! Uz tikšanos 2018.gadā!