BALONU BALLĪTĒ NOSVINAM KLUBA SEPTĪTO DZIMŠANAS DIENU

Pirms septiņiem gadiem pie Latvijas džudo saimes durvīm apņēmīgi pieklauvēja džudo klubs “KYODAI”, kas no mazas sporta kopas nu kļuvis par vienu no ietekmīgākajiem Latvijā. Jau no kluba izveidošanas brīža mums svarīgs bijis ne tikai sūrais treniņu darbs un piedalīšanās sacensībās, bet arī kopīgu svētku svinēšana, un dzimšanas diena ir lielisks iemesls, lai tiktos un priecātos!

Nu jau par tradīciju var saukt 2.marta diskotēku uz tatami, kuru krāšņo balonu simti. Ar vecāku gādību šogad tika sarūpēts jau vairāk nekā 1200 zaļo balonu, kuru saspridzināšana ballītes laikā sagādāja prieku pasākuma jaunākajiem apmeklētājiem. Ar lielu azartu visi gaidīja dzimšanas dienas jaunumu – loteriju, kurā neviens nepalika bez balvas (laimestos bija gan kluba uzlīmes un zeķītes, gan cepures, T-krekli, jakas, somas, bet galvenā balva – daļēji apmaksāts brauciens uz sacensībām Venrajā, Nīderlandē).

Vakara noslēguma kulminācija – milzu torte tika sagaidīta ar ovācijām, lai vēlreiz uzsauktu – daudz laimes dzimšanas dienā, KYODAI!!!