KYODAI KADETI KRĀJ PIEREDZI BERLĪNĒ

Uz šajā sezonā pirmo Eiropas kausu kadetiem devušies trīs mūsu kluba U18 vecuma grupas sportisti. Ne mūsējiem – Andim, Paulai un Unai, ne arī citiem Latvijas sportistiem Berlīnē pie medaļām tikt neizdevās. Augstāko vietu – septīto – Latvijai izcīnīja Andrejs Skomorohovs (-60kg).

“Ir ļoti daudz jāstrādā, lai šāda līmeņa turnīros kļūtu par līderiem, un jāsāk ar režīmu,” ir pārliecināts U18 izlases treneris Gatis Mīlenbergs.

Andis (-50kg) pirmajā cīņā tikās ar jau zināmu Vācijas sportistu Muradu Milleru, kuru pavisam nesen bija uzvarējis turnīrā Brēmenē. Diemžēl šoreiz piedzīvots zaudējums, un pie nākamās cīņas mūsu sportists diemžēl netika. Paulai (-52kg) pirmajā cīņā pretim stājās šīs apakšgrupas vēlākā uzvarētāja un turnīra trešās vietas ieguvēja vāciete Kjara Serra. Gandarījuma turnīrā zaudēts arī otrai trešās vietas ieguvējai Titanillai Abrahamai no Ungārijas.

Turnīra otrā diena sākās cerīgāk, ar Unas (-70kg) uzvaru pār vācieti Lenu Grzešeku, tomēr pēc zaudējuma slovākietei Ninai Geršovai mūsu džudistei turnīrs bija beidzies.

Pirmdien visi mūsu sportisti piedalās treniņnometnē, kas sniedz lielisku iespēju gūt pieredzi cīņās ar spēcīgiem vienaudžiem.

Pavisam kadetu kausā Berlīnē startēja 588 jaunie džudisti no 38 valstīm. Kopvērtējumā pirmo vietu izcīnīja Turcijas, otro Nīderlandes, bet trešo – Vācijas sportisti.

KYODAI SPORTISTU REZULTĀTI:

Vārds, uzvārds, svara kategorija Vieta Uzvarētās/zaudētās cīņas Dalībnieku skaits Reitinga punkti
Una Dolgiļeviča (-70kg) +1/-1 28 45
Paula Elīza Cera (-52kg) -/-2 45 20
Andis Dolgiļevičs (-50kg) -/-1 43 20