KLUBA JAUNĀ FILIĀLE SĀK DARBU!

Ar svinīgu lentes pārgriešanu, kopēju treniņu kluba talismana Džudiņa vadībā un kliņģera baudīšanu šonedēļ tika atklāta džudo kluba “KYODAI” jaunā filiāle Rīgā, Ventspils ielā 65. Tā ir mūsu pirmā sporta zāle, kura atrodas ārpus izglītības iestādēm, tādējādi sniedzot iespēju daudz plašākam interesentu lokam nodarboties ar džudo. Uz treniņiem jaunajās, košajās telpās aicināti gan tie, kas pirmo reizi mēģinās soļot pa “džudo – maigo ceļu”, gan tie, kas ar šo sporta veidu jau ir pazīstami (informācija par nodarbību laikiem izlasāma (http://kyodai.lv/nodarbibas/).

Pirmajā treniņā jaunajās telpās piedalījās ap 40 sportistu, veicot gan iesildīšanos, gan dažādus Džudiņa uzdevumus. Tāpat pašiem mazākajiem sportistiem bija iespējams izaicināt uz cīņu savus pieredzējušākos biedrus. Treneris Gatis Mīlenbergs, paužot prieku par jaunās filiāles atvēršanu, iepazīstināja gan bērnus, gan vecākus ar telpām, kā arī kluba jau izcīnītajām trofejām, kas radušas mājvietu šajā zālē un piesaistījušas arī garāmgājēju uzmanību.

Milzīgu paldies par atbalstu jaunās zāles remontā un iekārtošanā Gatis vēlas teikt Svetlanai Afanasjevai, Eduardam un Svetlanai Bobroviem, Guntim Baltgalvim, jo bez viņu palīdzības neizdotos tik operatīvi uzsākt darbu šajās telpās. Trenera pateicība arī Aivaram Volodkam, Olgai Matesai, Muižnieku ģimenei, Intai Kugrai, Mārai Gaveikai, Artemjevu ģimenei, Ceru ģimenei, Sofjai Guzavinai, Vjačeslavam Ignatenko un Ingai Miglānei-Ābelei.

Lai jaunajā “KYODAI DOJO” izaug daudz čempionu!