PASAULES DŽUDO DIENA, VIESIS NO JAPĀNAS

Katru gadu 28.oktobrī – džudo pamatlicēja Džigaro Kano dzimšanas dienā – visā pasaulē tiek atzīmēta Pasaules džudo diena. Arī mūsu džudo klubs katru gadu svin šo nozīmīgo dienu, šoreiz ar to noslēdzot nometni skolēnu rudens brīvdienās. Šajā gadā džudo dienas tēma ir DRAUDZĪBA, kas mūsu klubā vienmēr tikusi vērtēta ļoti augstu. Kā jau zināms, mūsu klubs šī gada vasarā bija džudo dzimtenē TOKIJĀ, kur radās draudzīgas attiecības ar vairākiem Tokijas džudo klubiem. Savukārt mūsu galvenais palīgs un kluba draugs, kas palīdzēja īstenot šo sapni, ir džudists no Polijas – Antoni, kurš pats nu jau vairākus gadus dzīvo Japānā un padziļināti apgūst džudo tehniku. 

Antoni, atsaucoties uz mūsu kluba ielūgumu, ir apstiprinajis savu ierašanos Rīgā, un četru dienu garumā ne tikai būs kopā ar mums Pasaules džudo dienā, bet arī katru dienu trenēs mūsu kluba džudistus.

Atgādinām, ka KYODAI DRAUDZĪGAIS svētku treniņš notiks 25.oktobrī plkst.18:30 (ZVĢ zālē). Aicinām visus kluba biedrus, vecākus, brāļus un māsas.