KYODAI AICINA UZ KOPĒJU ATPŪTU JŪRMALĀ

Lai baudītu saules siltumu, spirdzinošu peldi, atpūtu labā kompānijā, kā arī izmēģinātu džudo jūrmalas smiltīs un kopīgi pasportotu, džudo klubs KYODAI aicina savus biedrus sestdien, 4.jūlijā uz kopēju atpūtas dienu Jūrmalā, Dubultos, pludmales kafejnīcā „Atmosphere Cafe” (@atmosphere_jurmala).

Šī būs lieliska iespēja vēlreiz tikties pirms vasarā plānotajām sporta nometnēm, tuvāk iepazīties ar jauniem kluba biedriem un atbalstītājiem.

UZMANĪBU! Visi tie bērni un jaunieši, kuri piedalīsies KYODAI rīkotajās vasaras nometnēs un ir pieteikušies šim atpūtas pasākumam, uz Jūrmalu dodas organizēti, treneru pavadībā (lūdzu, dienas kārtību skatīt 28.jūnija e-pastā!). Visi pārējie – gan bērni, gan vecāki, kuri vēlas pievienoties, tiekas pie „Atmosphere Cafe” (to varēs atpazīt arī pēc KYODAI zaļajiem karogiem) uz treniņu jau pludmalē. Treniņa laiks 11.30-13.00, tam nepieciešams kimono, josta un šorti. Pēc treniņa – atpūta pludmalē līdz 19.00. Tiem, kuri ieradīsies kluba ekipējumā, – atlaides našķiem!