JŪLIJA DŽUDOKA – ARTŪRS IEVIŅŠ

Artūrs lieliski parādīja sevi abās vasaras treniņnometnēs. Viņš visu laiku cenšas būt par labāko grupā, demonstrējot nopietnu attieksmi pret treniņiem, ir pieklājīgs un draudzīgs ar kluba biedriem. Artūrs nodarbībās cenšas atrasties tuvāk treneriem, lai viņu ievērotu un paslavētu. Puisim ir arī ļoti labs piemērs – vecākais brālis Mārtiņš. Atgādinām, ka tieši brāļi Ieviņi pagājušajā gadā ieguva titulu “KYODAI Gada brāļi”.

Piedāvājam nelielu sarunu ar mēneša džudistu:

Cik ilgi jau trenējies džudo?  Kādēļ izvēlējies šo sporta veidu?

-Trenējos apmēram pusotru gadu, izvēlējos šo sporta veidu tādēļ, ka redzēju, kā trenējas mans brālis. Man arī gribējās piedalīties “Gada balvā”, “Samuraja Džeka bērnu līgā”, citos pasākumos. KYODAI ir ļoti labs klubs.

Tu trenējies arī basketbolā, dejoji tautas dejas – vai nebija grūti izšķirties, kuram sporta veidam vai hobijam pievērsties?

-Kamēr mēs vēl īsti nebijām iepazinuši KYODAI klubu un Mārtiņš tikko tikai bija sācis tur trenēties, man bija grūti izvēlēties. Klubs man palīdzēja izdarīt savu izvēli.

Kādi ir plusi un kādi ir mīnusi tam, ka arī Tavs brālis trenējas šajā pašā sporta veidā?

-Viens pluss ir tas, ka brālis man vienmēr pasaka, ko darīt, sacensībās uzmundrina. Vienā “Gada balvā” mēs bijām “Gada brāļi”. Mīnuss ir tas, ka viņš vienmēr dusmojas, ja es kaut ko neizdaru.

Vai jūs ar brāli bieži mājās kopā trenējaties vai cīnāties?

-Jā, kad bija vīruss, mēs bieži gājām abi ārā un trenējamies.

Kāds ir Tavs hobijs, ko labprāt dari brīvajā laikā? 

-Trenējos.

Kurš metiens (paņēmiens) Tev ir palīdzējis uzvarēt visvairāk cīņu? (jautājumu uzdod jūnija džudiste Antra Mužica)

-No celīšiem (ippon seo nage).

Tavs jautājums nākamā mēneša džudistam?

-Kas Tev visvairāk garšo?