JANVĀRA DŽUDOKA – HUGO ATIS CELMS

Jau pirms oktobrī ieviestajiem ierobežojumiem Hugo bija viens no G1 grupas līderiem, kurš regulāri nāca uz treniņiem un cītīgi strādāja. Arī “Zoom” treniņos puisis ir neatlaidīgs un centīgs, kļūst aizvien patstāvīgāks, un uzdevumus jau pilda bez vecāku uzraudzības. Hugo noklausījās arī visas janvāra nodarbības, lieliski veica mājasdarbu un ļoti labi nokārtoja teorijas pārbaudījumu.

Piedāvājam nelielu sarunu ar mēneša džudistu:

Cik ilgi jau nodarbojies ar džudo? Kādēļ tieši šis sporta veids?

-Jau gandrīz trīs gadus. Kad mani pirmo reizi aizveda uz džudo klubu, man uzreiz ļoti iepatikās, man tur bija daudz draugu. Man patīk šis sporta veids, jo man tas patīk – tas ir foršs!

Ko Tev visvairāk patīk, bet ko – nepatīk darīt treniņos?

-Man visvairāk patīk spēlēt dažādas spēles.  Man nepatīk, ka tagad džudo nenotiek klātienē un ka nevaram sportot kopā. Un man nepatīk mest atmuguriskos kūleņus, jo es to vēl īsti neprotu darīt.

Kura trenera vadītie “zoom” treniņi ir visgrūtākie, kāpēc?

-Man nepatīk “vilcieniņš”, jo tas ir ļoti grūts – jātur kājas augšā, ļoti lēnām tiek uz priekšu, vēl man nepatīk “planks”, jo tas arī ir ļoti grūts, un tur jāstāv ļoti ilgi.

Ar ko Tu labprāt nodarbojies brīvajā laikā, varbūt Tev ir kāds īpašs hobijs vai aizraušanās?

-Man patīk braukt ar ģimeni ceļojumos un vēl man patīk vienam pašam trenēties brīvajā laikā.  Tas mani iepriecina, jo, kad es to izdaru, es kļūstu spēcīgāks.

Kādam, Tavuprāt, jābūt īstam džudistam?

-Drosmīgam un spēcīgam, un nedarīt pāri mazākiem un vājākiem.

Kāds ir tavs sapnis? (jautājumu uzdod novembra džudists Olivers Sēja)

-Kaut ātrāk beigtos korona vīruss un mēs ar mammu varētu braukt uz treniņnometnēm, uz siltajām zemēm – uz Spāniju, Portugāli, un atkal uz Lietuvu.

Tavs jautājums nākamā mēneša džudistam?

Vai tu vēl nodarbojies ar kādu sporta veidu, izņemot džudo?