ANNAI BRONZA EIROPAS KADETU KAUSĀ ZAGREBĀ

Lielisku sniegumu parādījusi Latvijas kadetu izlase, kas piedalījās Eiropas kausā Zagrebā. Mūsu jaunie sportisti izcīnīja vienu zelta un divas bronzas medaļas, un jo lielāks prieks, ka viena bronzas godalga tika arī mūsu Annai Gulītei (-57kg)! Anna aizvadīja piecas cīņas, tikai pusfinālā zaudējot nākamajai sacensību uzvarētājai no Francijas. Pēc veiksmīgā starta mūsu sportiste ir pakāpusies arī pasaules reitingā, pašlaik ieņemot ļoti augsto 5.vietu. Apsveicam Annu, trenerus un visu mūsu KYODAI ģimeni!

Latviju šajā turnīrā pārstāvēja plaša sportistu delegācija – pavisam deviņi džudisti.  Zelta medaļu izcīnīja Maksims Bizāns (-90kg), bet bronzu – Jānis Strazdiņš (+90kg). Vēl vairākiem kadetiem izdevās pārvarēt arī sacensību pirmo un otro kārtu.

Kopvērtējumā Latvijai augstā 7.vieta, bet pārliecinoši līderi šajā kausā bija Francijas jaunie džudisti, kuri uzvarēja gandrīz pusē no visām svara kategorijām (Francijas komandas kontā 7 zelta, 3 sudraba un 8 bronzas medaļas). Otrie palika Turcijas (viens zelts, pa diviem sudrabiem un bronzām), bet trešie – Rumānijas sportisti (viens zelts, divi sudrabi). Turnīrā kopā piedalījās 675 dalībnieki no 32 valstīm.

 

KYODAI SPORTISTU REZULTĀTI:

Vārds, uzvārds, svara kategorija Vieta Uzvarētās/zaudētās cīņas Dalībnieku skaits Reitinga punkti
Anna Gulīte, -57kg 3. +4/-1 52 715