KYODAI JAUNA FILIĀLE MĀRUPES NOVADĀ – DELOMETA DOJO

Saulainā, bet vējainā sestdienā, klātesot Latvijas džudo federācijas prezidentam Vsevolodam Zeļonijam un vairāk nekā simts mūsu kluba džudistu un viņu vecāku, tika atklāta jaunā KYODAI filiāle Mārupes novada Babītes pagasta Skārduciemā, sporta centrā “Delometa”.

V.Zeļonijs uzvēra, ka, līdztekus federācijas mērķiem attīstīt un popularizēt džudo Latvijā, rīkot sacensības, ir arī mērķis panākt, lai katrā pašvaldībā būtu sava džudo zāle. Pašlaik ar džudo iespējams nodarboties ap 30 pašvaldību 120 džudo zālēs, un šodien šo vietvaru pulkam pievienojās arī Babītes pagasts. Federācijas prezidents pasniedza džudo kluba KYODAI vadītājam Gatim Mīlenbergam un jaunās filiāles vadītājam Romanam Lukjanovam īpašu sertifikātu, kas apliecina, ka mūsu jaunā zāle atbilst visiem Starptautiskās džudo federācijas standartiem un prasībām, kas nepieciešamas džudo nodarbību organizēšanai.

G.Mīlenbergs pastāstīja, ka ideja par jaunas filiāles atvēršanu šajā vietā radusies pirms gada un plānots, ka ar laiku te būs iespējams nodarboties ne tikai ar džudo, bet, piemēram, arī ar jogu un fitnesu. Tāpat plānots, ka arvien vairāk mūsu kluba pieredzējušāko sportistu, kuri nu jau studē, arī tiks iesaistīti treniņu procesā jaunajā džudo zālē. Viņš filiāles vadītājam pasniedza īpašu KYODAI karogu.

R.Lukjanovs pateicās Latvijas džudo federācijai par atbalstu tatami iegādē, kas palīdzēja projektu īstenot ātrāk.

Pēc simboliskās zaļās lentes pārgriešanas viesi varēja iepazīties ar jauno zāli, kura ir aprīkota ne tikai ar tatami džudo treniņiem, bet vairākiem moderniem trenažieriem. Pēc tam gan bērni, gan pieaugušie piedalījās aizraujošās un jautrās aktivitātēs, kā arī baudīja gardu šašliku un uzkodas.

Treniņi jaunajā KYODAI filiālē sāksies rudenī, informācija par nodarbību laikiem tiks paziņota atsevišķi.