VASARA KOPĀ AR MUMS

Pagājusi ir pus vasara, citi izbauda vasaras sauli, bet mūsu kluba audzēkņi un treneri turpina darboties un turēties kopā arī brīvlaikos. Vasara sākās ar braucienu uz Nīderlandi kur izcīnijām uzvaras Venray turnīrā. Mājupceļā Vācijā apmeklējām vienu no lielākajiem un interesantākajiem atrakciju parkiem “MOVIE PARK”.

Džeisons Smoļars un Dāvis Dūda piedalījās starptautiskajā nometnē Lietuvā. Latvijas U17 izlase trenera Gata vadība devās uz Maltu, kur notika Eiropas čempionāts kadetiem. Arī mūsu kluba sportists Džeisons Smoļars bija iekļauts Latvijas izlasē un labi debitēja šāda mēroga sacensībās. Latvijas sportists Gļebs Talalujevs kļuva par Eiropas čempionu.

Jūlijs sākās ar Latvijas Jaunatnes Olimpiādi (Jūrmalā), kurā gan Dāvis, gan Džeisons ieguva 1.vietas pārstāvot Rīgas pilsētu. Ar mazajiem mūsu džudistiem un viņu vecākiem, kopīgi devāmies uz Cieceres ezeru, kur mēs nedēļu atpūtamies nometnē “KYODAI 2011”. Sporta aktivitātes, izbarucieni ar laivām, motorlaivu, pirts un makšķerēšana, tās bija tikai dažas aktivitātes, ko tagad ar smaidu varam atcerēties.

Mūsu kluba brālis Aigars, devās uz vienu no spēcīgākajām un apmeklētākajām treniņnometnēm “CASTELDEFELS” un tagad gatavojas Pasaules čempionātam Parīzē, kas notiks no 23 līdz 28 augustam.

22.jūlijā Gatis kopā ar kadetu izlasi dosies uz Turcijas pilsētu Trabzonu, kur notiks Eiropas Jaunatnes Olimpiskais Festivāls. Džeisons Smoļars cīnīsies svara kategorijā līdz 73kg, 28.jūlijā.

27.jūlijā 12 “KYODAI” džudisti dosies uz nometni Kandavā, lai sāktu gatavoties jaunajai sezonai.