MEDAĻU BIRUMS CARNIKAVĀ

31 sportists pārstāvēja mūsu klubu pagājušajās brīvdienās notikušajās šā gada pirmajās džudo sacensībās. Uz Carnikavu Kyodai komanda devās apņēmības pilna pierādīt, ka esam starp labākajiem. Vairākiem mūsu džudistiem šis bija pirmais nopietnais turnīrs, kurā gūta ļoti vērtīga pieredze un izbaudīta sacensību gaisotne..

Pirmajā dienā uz tatami kāpa U8, U10 un U12 vecuma grupu sportisti, un mūsējie startēja ļoti veiksmīgi: 1.vietu izcīnīja Amēlija un Akvelīna Baranovskas, Kristiāna Babija un Vladimirs Seļezņovs. Sudrabs Robertai Borisovai, Robertam Neilandam, Leifam Girgensonam, Patrīcijai Babrovai, bet bronzas godalgas – Robertam Leizānam, Krišjānim Ceram, Iļgamam Jusifovam, Rūdim Janovam, Antrai Mužicai, kā arī pašam jaunākajam mūsu kluba pārstāvim – sešgadniekam Tomasam Manfeldam. Rūdolfs Sūna piektais, Kristofers Gerkens – septītais.

Svētdiena iesākās graujoši – desmit zaudētas cīņas pēc kārtas! Tomēr mūsu U14 vecuma grupas sportisti spēja mobilizēties un rezultātā 1.vieta Unai Dolgiļevičai, 3.vieta – Andim Dolgiļevičam, Kristapam Bricam, Kitijai Sunepai, Mikum Sīpolam, Sintijai Alksnītei un Edgaram Slīpajam. Piektais – Ralfs Manfelds, septītais – Ričards Umbraško.

Skaistu punktu šīm sacensībām pielika lielie puiši (U16). Tomass Smoļars finālcīņā izrādījās pārāks par Normundu Oskaru Zakuli. Vēl viens sudrabs Emīlam Gerkenam. Kopā mūsu sportisti izcīnīja 24 medaļas (6 zelta, 6 sudraba un 12 bronzas).

Sacensībās piedalījās arī Inarts Tumšais, Arvis Kabraks, Andris Adamovičs un Paula Elīza Cera. Veiksmi treniņos un nākamajās sacensībās!