LATVIJAS MEISTARSACĪKSTES U21

25.janvārī uz tatami sezonu uzsāka U21 vecuma grupa. Šajā grupā par favorītiem tika uzskatīti divi mūsu kluba audzēķņi -81kg Dāvis Dūda un -90kg Džeisons Smoļars.

Dāvis Dūda apliecināja, ka pašlaik ir stiprākais juniors svara kategorijā -81kg. Viņš uzvarēja ar atzīmi ippon (tīra uzvara) divus Lietuvas džudistus, kā arī fināla cīņā jau pirmajās sekundēs ar žņaugšanas paņēmienu uzvarēja rīdzinieku Germanu Žukovu.

-90kg mūsu sportistam negāja tik labi, kā gribētos. Smagu cīņu Džeisons Smoļars aizvadīja pusfinālā un zaudējumu piedzīvoja finālā. Džeisons vēl nav adaptējies jaunajā svara kategorijā un, cerams, drīzumā uzņems nepieciešamo svaru, lai pilnvērtīgi varētu konkurēt ar šīs kategorijas džudistiem. Tomēr sudraba medaļa tika izcīnīta.

Pārsteigumu sagādāja Tomass Smoļars. Viņš tika pieteikts cīņām pieredzei, taču, uzvarot vairākus pieredzējušus  lietuviešus, viņš izcīnīja bronzas medaļu svara kategorijā -66kg.

Pateicoties pilnam medaļu komplektam, mūsu klubs kopvērtējumā ierindojās dalītajā pirmajā vietā, kas ir ļoti augsts sniegums.

Apsveicam!