KYODAI JAUTRIE VASARAS SPORTA SVĒTKI

Jau vairākus gadus džudo klubs „KYODAI” augusta sākumā pulcina kopā savus sportistus, viņu vecākus, brāļus, māsas, kluba draugus un atbalstītājus, lai jaukā ģimeniski sportiskā atmosfērā svinētu „Vasaras sporta svētkus”.

Rīta pusē divu stundu garumā ikviens varēja piedalījās individuālajās un ģimenes sacensībās, piemēram, basketbola soda metienos, šautriņu mešanā, šaušanā, sievu nešanā, ģimeņu veiklības stafetē u.c.. Dienas kulminācija bija labdarības futbola spēle, kurā spēlēja brāļu Mīlenbergu komandas – „Gatis un draugi” pret „Aigars un draugi”. Abās komandās sastāvā bija arī vairāki „īpaši” nozīmīgi vīri: Gata komandā spēlēja Lietuvas Džudo federācijas viceprezidents Sauļus Pilecks (Saulius Pileckas), kluba atbalstītāji Dmitrijs Geraskins, Gatis Ābele, Ivo Berkolds, Gunards Pomaskovs, kā arī kluba sportisti Emīls Gerkens un Māris Gobiņš. Savukārt Aigara komandā bija Vācijas Bundeslīgas treneris Arhils Navalovskis (Archil Navalovski), „KYODAI” sportisti Dāvis Dūda un Vitālijs Kuziks, kā arī kluba bērnu vecāki ar draugiem – Rolands Neilands, Andrejs Voloho, Kaspars Lapsa un Oskars Kukulis. Spēle beidzās neizšķirti – 1:1, bet pēcspēles soda sitienos uzvarēja komanda „Gatis un draugi”. Spēles galvenais mērķis bija sniegt iespēju bērniem no maznodrošinātām ģimenēm piedalīties labdarības sporta nometnē. Sporta svētku laikā saziedotie līdzekļi šo sapni ļaus piepildīt sešiem bērniem. Paldies visiem, kas piedalījās labdarības akcijā!

Pēcpusdienā sportiskas kaislības un intrigas valdīja smilšu laukumā, kurā notika pludmales volejbola turnīrs. Šogad tajā piedalījās septiņas komandas. Pēdējos divos gados par turnīra uzvarētājiem bija kļuvusi un lielo ceļojošo kausu ieguvusi „KYODAI RADI’’ komanda. Šoreiz tai nevarēja palīdzēt divi pamatsastāva spēlētāji, un komandai „ASIE PIPARI” izdevās trijos setos apspēlēt pludmales karaļus.

Vakara noslēgumā gan individuālo sacensību, gan sporta spēļu uzvarētāji saņēma balvas; pēc sportiski aizvadītās dienas visi varēja atpūsties pirtiņā.

Fotogrāfijas no Vasaras sporta svētkiem aplūkojamas džudo kluba „Kyodai” Facebook mājas lapā!