JAUNUMI UN IZMAIŅAS 2016.GADĀ

Klāt ir jauns gads, un džudo klubs “KYODAI” vēlas informēt gan savus sportistus, gan arī vecākus, draugus un atbalstītājus par izmaiņām, kādas būs turpmākajā treniņu procesā, lai piektais – kluba jubilejas gads – aizritētu aizraujošā un dinamiskā atmosfērā.

Treniņu laiki nevienai grupai nemainās. Taču otrdienās turpmāk visi “zelta abonementa” īpašnieki, kas dzimuši 2006.gadā vai vecāki, var piedalīties kopīgā cīņu treniņā plkst. 17:00-18:30. Jaunākiem sportistiem, lai piedalītos “cīņu dienā”, nepieciešama īpaša treneru atļauja.

No 2016.gada mūsu kluba sezona sāksies 1.janvārī un noslēgsies kluba ballē gada beigās ar “Džudo kluba “KYODAI” gada balvas” pasniegšanu reitinga līderiem. 2016. gada reitinga punkti tiks skaitīti no 4.janvāra, kad sāksies pirmie treniņi. Ņemot vērā sezonas maiņu, līdz maijam visi iegūtie punkti tiks ieskaitīti divos reitingos, un arī pavasarī tiks sveikti uzvarētāji. No janvāra līdz maija beigām iegūtie punkti pēc tam tiks pievienoti 2016.gada sezonas reitingam.

Kā jau līdz šim, par piedalīšanos sacensībās Latvijā treneri informēs dalībniekus vismaz piecas dienas iepriekš, bet par sacensībām ārzemēs – 2-3 nedēļas iepriekš.

2016.gadā baseina treniņi notiks divas reizes mēnesī Ķīpsalas baseinā. “Zelta abonementa” īpašniekiem nodarbības ir bez maksas, bet “sudraba abonementa” īpašniekiem – maksa ir 3 eiro. Diemžēl vecākiem, māsām un brāļiem turpmāk nebūs iespēja izmantot kluba īrēto celiņu, tādēļ ieejas biļete baseinā jāiegādājas kasē.

“Samuraja Džeka bērnu līga” arī turpmāk norisināsies mācību gada ietvaros, kad no septembra līdz aprīlim četros posmos tiks noskaidroti labākie “samuraji”. Kopvērtējumā tiks ņemti vērā labāko trīs posmu rezultāti, turklāt katrā posmā iegūtie punkti tiks pievienoti kopējam reitingam.

2016.gadā mūs gaida ļoti daudz nopietnu un aizraujošu sacensību un nometņu gan Latvijā (pirmās jau janvārī!), gan ārvalstīs, tostarp braucieni uz Nīderlandi, Beļģiju, Poliju, Lietuvu, Igauniju, Vāciju un, iespējams, vēl uz citām valstīm. Veiksmi lieliem un maziem džudistiem Jaunajā gadā!