REĢISTRĀCIJAS KĀRTĪBA SACENSĪBĀM LATVIJĀ

Cien. vecāki! Vēlamies informēt jūs par reģistrācijas kārtību sacensībām Latvijā!

Latvijā notiek vairākas augstā līmenī organizētas sacensības, kurās piedalās arī džudo kluba “KYODAI” audzēkņi. Pieteikšanās šiem turnīriem notiek Latvijas Džudo federācijas online reģistrēšanas sistēmā (www.judo.org.lv).

2016.gada sezonai sākoties, lielo turnīru organizatori ir pieņēmuši lēmumu: ja dalībnieks sacensībām ir reģistrēts, bet uz tām neierodas, ir jāmaksā soda nauda 50% apmērā no dalības maksas.

“KYODAI” dalībniekus, kuriem būtu vēlams piedalīties sacensībās, piesaka pēdējā pirmdienā pirms sacensībām. Ja jūsu bērna nav sarakstā, viņš konkrētajās sacensībās nepiedalās.

Līdz šim “KYODAI” ir bijis paraugklubs, un nav bijis daudz gadījumu, kad mūsu sportisti uz sacensībām neierastos nezināmu iemeslu dēļ. Lai izvairītos no šādiem starpgadījumiem arī turpmāk,  aicinām sportista dalību sacensībās apstiprināt līdz trešdienai, informējot treneri e-pastā, ar īsziņu vai piezvanot.

Online reģistrāciju jūs varat apskatīties un iepazīties ar reģistrētajiem sacensību dalībniekiem www.judo.org.lv mājas lapā. Paldies par sapratni!