KRĀŠŅI NOSVINAM KYODAI PIECU GADU JUBILEJU!

kyodai 2002 kyodai kukaLieliskā atmosfērā, ar iespaidīgu svētku torti, balonu šovu un diskotēku uz tatami nosvinēta džudo kluba “KYODAI” piecu gadu dzimšanas diena.

Visiem, kas atrada laiku 2.marta pievakarē atnākt uz kluba dojo Ziemeļvalstu ģimnāzijā, bija iespēja noskatīties “KYODAI” nozīmīgākos notikumus fotogrāfiju slaidšovā, baudīt lielisku svētku torti un tikties ar savējiem sarunās, diskusijās un arī laisties jautrās dejās. “Tā bija pati foršākā ballīte,” pēc tam atzina ne viens vien no mazajiem džudistiem. Prieks par treneriem sagādāto pārsteigumu bija arī vecākiem, un tas nekas, ka kāds no zelta medaļu vai melno jostu simbolizējošajiem baloniem uzlidoja līdz sporta zāles griestiem un šķita vairs nesasniedzams. “KYODAI” komanda vēlreiz apliecināja, ka mums neviens kalns nav par augstu un neviena jūra nav par dziļu. Savu vienotību vēl vairāk varēsim uzsvērt, piespraužot īpašās kluba piektās dzimšanas dienas nozīmītes.

Paldies visiem, kas atrada laiku un vēlmi sarīkot šos svētkus! Lai nākamie pieci gadi mums visiem – sportistiem, treneriem, vecākiem, kluba draugiem un atbalstītājiem – panākumiem un sasniegumiem bagāti!