SĀKAM JAUNO 2018.GADA SEZONU!!!

Visas piparkūkas ir apēstas, Jaunā gada laimes izlietas un vēlēšanās izteiktas – tāpēc varam apņēmības pilni sākt džudo kluba “KYODAI” 2018.gada sezonu. Uzreiz jāsaka – janvāris būs ļoti saspringts un sacensībām bagāts tieši mūsu kadetu vecuma grupai, kura sāk krāt punktus dalībai vasarā gaidāmajam Eiropas čempionātam, taču arī pārējiem nekāda “lēna ieskriešanās” nav paredzēta.

Jau šīs nedēļas nogalē, 13.janvārī Rīgā notiks Latvijas meistarsacīkstes U18 un Latvijas atklātais čempionāts pieaugušajiem, kuros “KYODAI” pārstāvēs kopā 11 džudistu un četras džudistes. Nedēļu vēlāk – 20.,21.janvārī – uz tradicionālo Jaungada džudo turnīru aicina Carnikava; jau ierasti mūsu klubs uz tām dodas ar lielu komandu. Mēneša beigās – 27.,28.janvārī – Rīgā pulcēsies spēcīgākie Latvijas, Lietuvas un Igaunijas kadeti, lai pirmajā Baltijas čempionātā kadetiem noskaidrotu labākos.

Sākoties jaunai sezonai, ir mainītas arī vecuma grupas kluba reitingā. Šogad sportisti sadalīti četrās vecuma grupās, un gada beigās, summējot visus gūtos punktus, atkal sveiksim labākos no labākajiem. Jaunākajā vecuma grupā iekļauti 2009.-2011.gadā dzimušie sportisti, nākamā grupa ar, iespējams, sīvāko konkurenci būs 2007.-2008.gada džudisti, viņiem seko 2005.-2006.gads, bet FF grupas amplitūda šoreiz vislielākā – 1998.-2004.gads.

Atgādinām, ka reitinga punktus sportisti gūst, apmeklējot treniņus, nometnes, kluba rīkotos pasākumus, tajā skaitā “Samuraja Džeka bērnu līgu”, piedaloties sacensībās. Papildus “bonusu” – 50 reitinga punktus – gūst katra mēneša labākais džudoka – “Mēneša džudists”. Tā kā uz gada beigām bija apsīkusi vecāku interese un vēlme iesniegt labāko “ippon” video, tad šajā sezonā mēneša “ippon” vairs netiks izvēlēts, bet decembrī visi būs aicināti iesūtīt video ar labākajiem gada “ippon”.

Protams, turpinās mūsu sportistu treniņi peldēšanā. Uz pirmo nodarbību Ķīpsalas baseins gaida jau šo svētdien, 14.janvārī (peldēšanas nodarbību grafiks aplūkojams mājaslapā).

Veiksmi, panākumus un izturību visiem jaunajā sezonā!