KYODAI ZIEMASSVĒTKI UN “GADA BALVA 2018” – JAU ŠONEDĒĻ

Laiks rit ļoti ātri, un jau pavisam drīz – šīs nedēļas beigās noslēgsies lieliskiem rezultātiem, interesantiem pasākumiem un daudziem aizraujošiem notikumiem bagātā 2018.gada sezona.

Pirmie izvērtēt aizvadīto gadu un kopā sagaidīt Ziemassvētku pārsteigumu ir aicināti mūsu kluba jaunākie sportisti – pirmsskolas vecuma bērni no visām filiālēm. Atgādinām, ka pasākums notiks ceturtdien, 20.decembrī pulksten 17.30 Ziemeļvalstu ģimnāzijā – kluba džudo zālē (dojo) 2.stāvā. Visiem bērniem jāņem līdzi kimono, jo notiks svētku treniņš kluba talismana, veiklā kaķa Džudiņa vadībā. Paraugdemonstrējumus mazajiem sniegs mūsu vecākie un pieredzējušākie džudisti, un tad jau visi kopā sagaidīsim Ziemassvētku vecīti ar dāvanām. (Informācijai: šajā dienā Ziemeļvalstu ģimnāzijā notiks gadskārtējais Ziemassvētku tirdziņš un koncerts, tādēļ var būt sarežģīti skolas teritorijā novietot automašīnas!)

Piektdien, 21.decembrī pulksten 18.00 Ziemeļvalstu ģimnāzijas aktu zālē (2.stāvā) notiks jau tradicionālā “KYODAI Gada balvas” pasniegšanas ceremonija. Apmēram 1,5 stundu ilgā pasākuma laikā tiks sveikti labākie vairāk nekā desmit dažādās nominācijās, noskaidroti reitinga uzvarētāji, izvērtēts paveiktais un nosprausti mērķi nākamajai sezonai. Būs arī pirmizrāde filmai par braucienu uz Japānu šā gada vasarā. Pasākuma dalībniekiem iespējams ierasties jau no 17.30, lai varētu nofotografēties svētku atmosfērā. Pēc pasākuma svinīgās daļas būs arī dejas un saviesīgas sarunas, tādēļ līdzi jāņem “groziņš” un labs garastāvoklis!