ZIEMASSVĒTKU CĪŅĀS TIEKAS MŪSU MAZIE DŽUDISTI

Uz priecīgas un sparīgas nots ir beigusies šī sezona mūsu džudo kluba bērnudārza vecuma bērniem. Vēl viens gads jau nemanot ir paskrējis un aizvadīts, cītīgi trenējoties. Lai Jaunais gads tiktu pienācīgi sagaidīts, pirmdien 16.decembrī Ziemeļvalstu ģimnāzijas zālē notika  Ziemassvētku eglīte.

Lai mazie džudisti vēl reizi pirms došanās brīvdienās nedaudz “pasvīstu”, treneris Gatis Mīlenbergs kopā ar kluba talismanu Džudiņu  bija noorganizējuši šīs sezonas pēdējo treniņu svētku atmosfērā.

Treniņu ievadīja G3 grupas sportisti ar paraugdemonstrējumu, kur iekļauti bija gan akrobātikas, gan džudo elementi. Pēc tam Džudiņa pavadībā bērni kārtīgi iesildījās un tika sadalīti grupiņās, lai dotos uz veikt dažādus uzdevumus. Kopā bija pieci pārbaudījumi – cīņa uz celīšiem, cīņa par bumbu, cīņa stāvus, kur jāuztaisa metiens o-soto-gari, cīņa uz mīkstā paklāja, kur jāizgrūž pretinieks ārpus tā, un cīņa par astītēm. Spraigās cīņās treniņš tika veiksmīgi aizvadīts – visi bija kļuvuši par uzvarētājiem un apbalvoti ar medaļām. Par labi paveiktu darbu pienācās balvas, par to bija parūpējies KYODAI salavecītis, sagādājot bērniem dāvanas. Pasākums ar priecīgām emocijām tika noslēgts, cienājoties ar gabaliņu gardā kliņģera.

KYODAI vēl saviem džudistiem un viņu vecākiem priecīgus Ziemassvētkus un Laimīgu Jauno gadu!

Informāciju sagatavoja Paula Elīza Cera (FF grupa)