DUBULTUZVARA KOMANDU SACENSĪBĀS IGAUNIJĀ

Parādot milzu cīņassparu un īstu vīru raksturu, mūsu kluba U12 un U14 vecuma grupu puišu komandas izcīnīja uzvaru sestdien notikušajā komandu turnīrā “Aitado Golden Cup 2020”, mājās atvedot grandioza izmēra ceļojošos kausus.

U12 komandā uz tatami Tallinā izgāja Mārtiņš Ieviņš (-30kg), Kirils Romaņutins (-34kg), Maksims Konstantinovs (-38kg), Dmitrijs Kolosovs (-42kg), Ernests Baļķens (-46kg) un Patriks Leonards Lovnieks (-50kg). Savukārt U14 vecuma grupā KYODAI krāsas aizstāvēja Markuss Zuģickis (-38kg), Daniels Zvaners (-43kg), Tomass Manfelds (-48kg), Daniels Strods (-53kg), Arsenijs Marčenko (-58kg) un Ņikita Afanasjevs (-65kg). Jāpiebilst, ka abas mūsu komandas bija sešu nevis septiņu sportistu sastāvā, tomēr arī tas netraucēja svinēt uzvaru.

Treneris Gatis Mīlenbergs uzskata, ka komandas uz Tallinu devušās šā brīža labākajos sastāvos ar vienu mērķi – uzvarēt! U14 komandas kapteinis Tomass Manfelds ļoti labi ticis galā ar saviem pienākumiem, sekojis tam, lai komanda laicīgi dodas gulēt, kopā iesildās un kopīgi atbalsta viens otru. “Visi puiši cīnījās pārliecinoši, izpildīja labus paņēmienus, kas vainagojās ar uzvaru.” Arī jaunākie biedri, U12 komanda sava kapteiņa Mārtiņa Ieviņa vadībā ņēmuši piemēru no lielajiem, gan iesildoties, gan atbalstot draugus uz tatami.

Līdz finālam abas komandas nokļuvušas pārliecinoši, bet izšķirošās cīņas bijušas gana dramatiskas, un uzvara svinēta ar rezultātu 4:3. U12 vecuma grupā startēja desmit, bet U14 vecuma grupā – sešas komandas.

Izcīnītie ceļojošie kausi gan nākamgad būs jāved atpakaļ uz Tallinu, bet mūsu sportisti jau tagad ir apņēmības pilni iegūto titulu nosargāt.

P.S. Visi sportisti par uzvaru šajās sacensībās saņem 250 reitinga punktus!