KOMANDU TURNĪRĀ IGAUNIJĀ DIVAS BRONZAS

Mūsu kluba U12 un U14 vecuma grupu puiši pagājušajā nedēļā bija devušies uz Tallinu, lai piedalītos Igaunijas komandu turnīrā “AITADO GOLDEN CUP”, un mājās atgriezās ar divām bronzas medaļām.

Jaunākie džudisti izcīnīja divas uzvaras un piedzīvoja divus zaudējumus, gūstot labu pirmo pieredzi komandu cīņās. Jāpiebilst, ka mūsu komandā bija tikai pieci cilvēki, tāpēc katra uzvara vai neveiksme šeit izšķīra ļoti daudz. U14 puiši sacensības sāka ar uzvaru, bet pēc tam sāpīgs zaudējums 3:4 pusfinālā. Iesējams, nedaudz veiksmes, un rezultāts būtu citāds.

Turnīrā valdījusi fantastiska atmosfēra, mūsu sportisti viens otru atbalstījuši, iepriecinot gan trenerus, gan līdzjutējus.

U12 komandā startēja: Māris Teicāns (-30kg), Aleksandrs Semenistijs (-35kg), Franks Mikuckis (-39kg), Daniils Podkujko (-43kg) un Emīls Semjonovs (-47kg).

U14 komandā startēja: Deivs Zvaners (-39kg), Matīss Pomaskovs (-43kg), Artjoms Jermolajevs (-49kg), Reinis Krīgers (-53kg), Ņikita Sokolovs un Igors Podkujko (-58kg), Ernests Baļķens (-65), Timurs Ambrosovs (+65kg).