IZCĪNĀM SUDRABU LATVIJAS KAUSĀ KOMANDĀM U12

Džudo tradicionāli tiek uzskatīts par individuālu sporta veidu: sportisti, izejot uz tatami, ir viens pret otru, un katrs pats ir savas uzvaras kaldinātājs. Uzvar stiprākais. Komandu cīņās uzvara ir visas komandas rokās, jo tikai vienotība, drauga atbalsts un kopīgs cīņas gars nes panākumus.

Būt KYODAI komandā vienmēr ir bijis liels gods un milzu atbildība, tādēļ, lai varētu pārstāvēt klubu “Atklātajā Latvijas komandu kausā Ērika Lieknes piemiņai”, notika īpašas atlases cīņas.

Tiesības pārstāvēt mūsu klubu šajā turnīrā ieguva Olivers Mīlenbergs, Hugo Atis Celms, Aleksandrs Semenistijs, Franks Mikuckis, Daniils Podkujko, Kirils Diners un Mihails Sotniks. Puiši cīnījās atzīstami, iegūstot sudraba medaļas: ļoti pārliecinoši ar 7:0 uzvarēta džudo kluba “Sensei” komanda, bet atzīts Liepājas KSS sportistu pārākums (3:4). Visi mūsu sportisti par dalību šajās sacensībās saņem 150 reitinga punktus.

Diemžēl jāsecina, ka Latvijas džudo klubu attieksme pret vienīgo komandu turnīru ir ļoti neieinteresēta, jo tikai trīs no 40 klubiem bija pieteikuši savas komandas U12 vecuma grupā. Cerams, ka nākamajā sezonā aktivitāte būs daudz liekāka.