SVEICIENI KYODAI DIVPADSMITAJĀ DZIMŠANAS DIENĀ!

Daudz laimes visai lielajai KYODAI saimei dzimšanas dienā!

Sveicieni tiem, kuri mūsu klubā ir no tā dibināšanas dienas, sveicieni tiem, kuri mums pievienojušies tikai nesen!

Pirms divpadsmit gadiem savu darbību sākām 20 kvadrātmetru mazā zālītē, bet šajā laikā esam izaudzinājuši nu jau ne tikai Eiropas, bet arī pasaules līmeņa džudistus. Es nevēlētos atklāt visus noslēpumus, kā mums tas ir izdevies, bet viens no iemesliem noteikti ir savstarpējais atbalsts gan prieka un uzvaras mirkļos, gan zaudējuma brīžos.

Man vienam tas būtu grūti izdarāms, tādēļ saku lielu paldies savai komandai – vispirms jau maniem treneriem, kuri ikdienā ir kopā ar mūsu audzēkņiem, paldies vecākiem par iesaistīšanos kluba aktivitātēs un atbalstītājiem par sniegto palīdzību, veicinot kluba izaugsmi. Tomēr galvenie varoņi, kuri šodien jāsveic, ir mūsu gandrīz 300 sportisti! Man ir liels prieks un lepnums, ka mūsu kluba biedri izaug ne tikai par titulētiem džudistiem, bet kļūst par spēcīgām personībām ar stipriem raksturiem!

Vēlreiz sveicu visus dzimšanas dienā un atgādinu, ka pavisam drīz gaidāmi jau nākamie mūsu kluba svētki – “International KYODAI Judo Tournament”, uz kuru plānojuši ierasties daudzu valstu sportisti.

Ar cieņu,

KYODAI dibinātājs un vadītājs Gatis Mīlenbergs