KYODAI PIEDALĀS EIROPAS PIEAUGUŠO KAUSĀ MALAGĀ

Nedēļas nogalē mūsu kluba sportisti – Andis Dolgiļevičs (-73kg) un Patriks Kalniņš (-66kg) kā vienīgie Latvijas pārstāvji piedalījās Spānijas pilsētā Malagā notikušajā Eiropas kausā pieaugušajiem.

Diemžēl Patriks jau pirmajā cīņā atzina Šveices džudista pārākumu, savukārt Andis pēc uzvaras pār Islandes sportistu otrajā kārtā piekāpās Spānijas pārstāvim.

Jāuzsver, ka Andim šīs bija sagatavošanās sacensības pirms gaidāmā U23 Eiropas čempionāta, kas 17.-18.novembrī notiks Vācijā, Potsdamā.

Turnīrā Malagā ļoti pārliecinoši uzvarēja Francijas džudisti, izcīnot četras zelta un pa sešām sudraba un bronzas medaļām. Otrie palika Vācijas sportisti, kuriem divas zelta, divas sudraba un viena bronzas godalga, bet trešie mājinieki spāņi ar divām zelta, vienu sudraba un sešām bronzas medaļām. Kopumā turnīrā startēja 355 džudisti no 35 valstīm.

Malagā kā Eiropas Džudo savienības (EJU) sporta komisārs piedalījās arī KYODAI vadītājs Gatis Mīlenbergs, kura pienākumos ietilpa gan sekošana līdz turnīra veiksmīgai norisei, gan jauno tiesnešu eksaminēšana starptautiskajai B kategorijai.

KYODAI SPORTISTU REZULTĀTI:

Vārds, uzvārds, svara kategorija Vieta Uzvarētās/zaudētās cīņas Dalībnieku skaits Reitinga punkti
Andis Dolgiļevičs (-73kg) +1/-1 51 80
Patriks Kalniņš (-66kg) -/-1 42 35

FOTO: Gabi Juan, EJU